Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Συνελήφθη μανιακός 42χρονος που σχημάτιζε σταυρούς με τη λαμπάδα του στις πόρτες της περιοχής του

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης, οι οποίοι ξύπνησαν την Κυριακή του Πάσχα αντικρίζοντας μια δυσάρεστη έκπληξη στις πόρτες των σπιτιών και των καταστημάτων τους.

Συγκεκριμένα, σε περισσότερα από 100 κτίρια, είχαν σχηματιστεί μαύροι σταυροί στα κατώφλια των πορτών, με τις τοπικές αρχές να κινητοποιούνται άμεσα και τελικά να ταυτοποιούν έναν 42χρονο κάτοικο της περιοχής ως τον ένοχο αυτής της αποτρόπαιης πράξης.

Ο άνδρας, φαίνεται πως δέχτηκε εντολές να σχηματίσει με τη λαμπάδα του σταυρό από την 87χρονη θεία του, κάτι που παρερμήνευσε, αφού δεν του αποσαφήνισε πού πρέπει να τον σχηματίσει, προχωρώντας σε «σταύρωση» κάθε πόρτας που αντίκρισε μέχρι την επιστροφή στην οικία του. Έπειτα από χρήση βίντεο παραπλήσιων καμερών ασφαλείας, ο 42χρονος συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Κάτι ανάλογο μάλιστα συνέβη σε αρκετές περιοχές της χώρας, με την αστυνομία να είναι έτοιμη να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις, αποκλείοντας πάντως τη δράση οργανωμένης συμμορίας.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.