Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Υποχρεωτική περιποίηση φρυδιών για όλους τους πολίτες διατάσσουν τα Αδέλφια της Ιταλίας

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, διαταγή για υποχρεωτική περιποίηση φρυδιών φέρνει η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας για όλους τους άντρες άνω των 17 ετών.

Όσοι δεν συμμορφώνονται, θα κρατούνται για τουλάχιστον 3 μήνες σε ειδικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Μιλάνο όπου θα «επανεκπαιδεύονται» στην «εκτίμηση κάθε τι ιταλικού».

Στο θέμα αναφέρθηκε μεγάλο μέρος των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, τονίζοντας, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ότι η πλειονότητα όσων δεν συμμορφωθούν αναμένεται να είναι όσοι κατοικούν νοτίως της Ρώμης.

Ιδιαίτερα στην περιοχή της Σικελίας, όπου το μονόφρυδο ήταν ανέκαθεν της μόδας, ένας στους δύο «Σισιλιάνους» αναμένεται να «ανέβουν τη σκάλα του Μιλάνου» για «περιποίηση».

Τα θέματα της επανεκπαίδευσης θα ποικίλλουν, αλλά σχεδόν βέβαια θεωρούνται τα μαθήματα ομιλίας με τα χέρια, τα παθιασμένα φιλιά στο δρόμο υπό βροχή, αλλά και η οδήγηση με βέσπα. Ειδικά σεμινάρια ιταλογνωσίας θα δίνονται σε όσους Ιταλούς γνωρίζουν Αγγλικά.

Χθες, εκπρόσωπος του νεοφασιστικού κόμματος δήλωσε ότι η Τζόρτζια Μελόνι δεν έχει σκοπό να σταματήσει, μέχρι οι Ιταλοί άνδρες να βρεθούν στη θέση που τους αξίζει: περιποιημένοι, σέξι και στη μόδα. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η καταγγελία πως ένα κόμμα στρέφεται εναντίον των πολιτών είναι γελοία και εκτός πραγματικότητας καθώς σκοπός είναι η βελτίωση όλων μας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.