Καλό χειμώνα
Mostly sunny
28°C
 

Στα όρια της χρεωκοπίας ο Τζωρτζ Σόρος, σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τρεις πρωθυπουργούς και δύο προέδρους

Σε τραγική οικονομική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Τζωρτζ Σόρος, με τον κερδοσκόπο επενδυτή και επιχειρηματία να σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές στην στρατηγική του.

Ο 90χρονος Ουγγροαμερικανοεβραίος πολιτικός και ευεργέτης, χρηματοδοτεί εδώ και δεκαετίες κυβερνήσεις αλλά και εκατομμύρια δημοσιογράφους ανά τον πλανήτη, με σκοπό την διάδοση των ιδεών του και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του για την τελική επικράτηση της νέας τάξης πραγμάτων.

Ωστόσο, η αλόγιστη αυτή σπατάλη των κεφαλαίων του, σε συνδυασμό με τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, έχουν στριμώξει για τα καλά τον κ. Σόρος, με αποτέλεσμα αυτός να βρίσκεται μια ανάσα από γενναίες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, ο επενδυτής σκέφτεται να προχωρήσει στην απόλυση τουλάχιστον τριών πρωθυπουργών και δύο προέδρων ισχυρών χωρών, καθώς και χιλιάδων δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, ώστε να εξασφαλίσει ρευστότητα, δίχως να χάσει εντελώς την επιρροή του.

Προς το παρόν, ο κ. Σόρος δεν σκέφτεται την πώληση κεραιών 5G που έχει στην κατοχή του, αν και τίποτα δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλον. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.