Σάλο έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες αφορούν μία ηλικιωμένη κυρία η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης και για αδιευκρίνιστους λόγους, η σορός της παραμένει άταφη.
Η 96χρονη, πέθανε γαλήνια στη Σκωτία, όμως τότε ξεκίνησε η περιπέτειά της, αφού για μία σειρά από γραφειοκρατικούς λόγους, θα πρέπει η άψυχη σορός της να ταξιδέψει κατά σειρά σε Εδιμβούργο και Λονδίνο πριν ταφεί την επόμενη(!) εβδομάδα δίπλα στον σύζυγό της.
Εμείς προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με συγγενείς της γυναίκας για να μας εξηγήσουν την απίστευτη ταλαιπωρία τους, όμως επικαλέστηκαν λόγους πρωτοκόλλου και έκλεισαν το τηλέφωνο.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Μοιραία, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και μετά δεν ήξερα τι έλεγα. Όταν συνήλθα, κατάλαβα αμέσως το σφάλμα μου. Υπόσχομαι στο εξής να μην ξεχάσω ξανά το κράνος μου και γενικά να προσέχω πού κυκλοφορώ.