Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

ΣΟΚ: Ρωσικός δάκτυλος πίσω από τη νομιμοποίηση της κάνναβης στις ΗΠΑ με στόχο την καταστροφή της χώρας

img_4019_carmelo-faya-man-and-smoke-marijuanaΤεράστια συνωμοσία ρωσικής έμπνευσης φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τα νομοθετήματα αποποινικοποίησης της ινδικής κάνναβης στις ΗΠΑ, όπως είναι σε θέση να αποκαλύψει στους αναγνώστες του το «Κουλούρι». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πίσω από τις ολοένα και ελαστικότερες αποφάσεις των αμερικάνικων πολιτειών βρίσκεται σχέδιο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών το οποίο στοχεύει στη μείωση της παραγωγικότητας των πολιτών και στην αποσταθεροποίηση της χώρας.

Οι σοκαριστικές πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από μετανοημένο Ρώσο πράκτορα, αναφέρουν πως για να βρει κάποιος την αρχή του νήματος της συνωμοσίας θα πρέπει να πάει πίσω στον χρόνο, αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην εποχή της γέννησης του Πιοτρ Ίλιτς Μαρλώφ, κατά κόσμον Μπομπ Μάρλεϊ. Γιος Σοβιετικού πράκτορα τοποθετημένου στη Τζαμάικα, ο Μάρλεϊ από μικρός στρατολογήθηκε στην υπηρεσία της πραγματικής του πατρίδας, της ΕΣΣΔ. Με τη βοήθεια της πανίσχυρης τότε Κα Γκε Μπε (KGB), καταφέρνει να γίνει τεράστιο όνομα στη μουσική, αποκτώντας φανατικούς ακροατές και στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, έχει ασπαστεί δημόσια τον Ρασταφαριανισμό και φωτογραφίζεται παντού κάνοντας χρήση μαριχουάνας, εικόνα που μένει ανεξίτηλη στο μυαλό πολλών εφήβων οι οποίοι σπεύδουν να γεμίσουν τα δωμάτιά τους με αφίσες του, να κάνουν τα μαλλιά τους ράστα και φυσικά να προμηθευτούν και οι ίδιοι ινδική κάνναβη.

Έκτοτε, η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ανεξήγητα πολλοί συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικοί και ηθοποιοί καταπιάνονται με την κάνναβη, την εκθειάζουν και φωνάζουν υπέρ της νομιμοποίησής της. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία στρατολογημένοι από την KGB, οι άνθρωποι αυτοί χάραξαν βαθιά στη συνείδηση των Αμερικανών πολιτών και ψηφοφόρων την ιδέα πως η μαριχουάνα είναι για τους ωραίους ανθρώπους, τους μποέμ και τους δημιουργικούς. Η κατάπτωση της νεολαίας είναι ραγδαία: αφίσες με φύλλα κάνναβης στολίζουν τα δωμάτια των φοιτητών, συνθήματα υπέρ της νομιμοποίησης γίνονται τατουάζ σε μπράτσα και διοργανώνονται φεστιβάλ υπέρ της αποποινικοποίησής της. Εμφανίζονται μάλιστα και κάποια δείγματα ακραίας συμπεριφοράς: κάποιοι, με τα μαλλιά τους ράστα, ντύνονται με κουρέλια ή φτάνουν ακόμα και στο σημείο να ακούν ρέγκε.

Σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια από την έμπνευσή του, το σχέδιο φαίνεται να έχει αποφέρει καρπούς: 21 πολιτείες επιτρέπουν με κάποιο τρόπο την κατανάλωση μαριχουάνας, ενώ 14 ακόμα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίδα του μετανοημένου Ρώσου πράκτορα που έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ είναι οι αποκαλύψεις του να βοηθήσουν την αμερικάνικη κοινωνία να γυρίσει σελίδα και ξεφύγει από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Το «Κουλούρι» αποστασιοποιημένο από τη χρήση οποιασδήποτε ουσίας θα παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και θα σας ενημερώνει πρώτους για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.