Τζιτζίκια
Mostly sunny
26°C
 

Έρευνα για το αν η φετινή Μις Υφήλιος ευχήθηκε για παγκόσμια ειρήνη ξεκίνησε ο ΟΗΕ

Καθώς η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία εξακολουθεί να μαίνεται, προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ξεκίνησε τη δική του έρευνα για τις ευθύνες του πολέμου.

Έτσι, εκτός των επαφών με τις δύο πλευρές και τις κυρώσεις προς τη Ρωσία και τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ο ΟΗΕ στρέφει το ενδιαφέρον του και προς την πλευρά της φετινής Μις Υφήλιος, Χαρνάαζ Σαντού από την Ινδία.

Συγκεκριμένα, έμπειρα στελέχη του οργανισμού μελετάνε το βίντεο των καλλιστείων, ερευνώντας αν η φετινή νικήτρια ευχήθηκε, ως είθισται, παγκόσμια ειρήνη, με το ενδεχόμενο κυρώσεων σε βάρος της, αν κάτι τέτοιο παρελήφθη, να παραμένει ανοιχτό.

«Είναι γνωστό πως οι ευχές των υποψηφίων στα καλλιστεία για παγκόσμια ειρήνη αποτελούν έναν από τους ελάχιστους πυλώνες σταθερότητας για τον πλανήτη μας, σημαντικότερο και από την Ολυμπιακή Εκεχειρία», σχολίαζε αξιωματούχος του ΟΗΕ, ευχόμενος να μην έχει διαπραχθεί ένα τέτοιο ολέθριο σφάλμα.

Τέλος, πηγές του διαγωνισμού άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανάληψης του διαγωνισμού αν έχει υπάρξει τέτοιο σφάλμα, με την ευχή να είναι υποχρεωτική για όλα τα μοντέλα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.