Θα βρέξει ακρίδες
Mostly sunny
28°C
 

Σκοπεύω να είμαι μεθυσμένη μέχρι τις εκλογές

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και παρά τις δεδομένες υποχρεώσεις μου, με τις ομιλίες, τις συγκεντρώσεις και τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, ο πραγματικός μου στόχος είναι ένας: Να μην ξεμεθύσω μέχρι τις εκλογές.

Χθες πήγα σε τρία πάρτι και συνέχισα ένα άφτερ κλαμπ, σήμερα πίνω τσιπουράκια από το πρωί και το βράδυ θα δω μπάλα πίνοντας μπύρες, πριν συνεχίσω στα διάφορα πάρτι που με έχουν καλέσει. Θα πάω να ψηφίσω μεθυσμένη και θα παρακολουθήσω τα αποτελέσματα ώστε μετά να μη θυμάμαι τίποτα.

Τι είναι η ζωή άλλωστε, ένα γλέντι, ένα πάρτι, μία γλυκιά παραζάλη, αυτά είναι τα σημαντικά, όχι οι εκλογές και οι κυβερνήσεις. Δε μένουν αυτά στο τέλος, αλλά η διασκέδαση. Βγείτε, χορέψτε και ελάτε να μας ψηφίσετε σερί.

Και τώρα σας αφήνω, πάω να κοιμηθώ καμιά ώρα να ισιώσω να αντέξω το βράδυ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.