Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

Είμαστε με τους αδύναμους εκτός κι αν ο δυνατός είναι η Ρωσία

Το ΚΚΕ, το κόμμα του λαού θα είναι πάντα στο πλευρό των αδύναμων, των κατατρεγμένων, των καταπιεσμένων αυτού του κόσμου. Βρίσκεται και θα βρίσκεται για πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Πάντα και για πάντα, εκτός βέβαια από την περίπτωση που ο αδύναμος έχει απέναντι του τη Ρωσία.

Αχ Ρωσία, βασιλεύουσα του Βόλγα, αυτοκράτειρα της Ευρασίας, άντρο των Μπολσεβίκων, πατρίδα του Βλαδίμηρου, του Ιωσήφ και του Γιούρι Γκαγκάριν. Θα μας διευκόλυνες αν δεν εισέβαλλες σε άλλες χώρες και δεν βομβάρδιζες αμάχους αλλά όπως και να 'χει, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα σε υπηρετεί εις τον αιώνα των αιώνων.

Αλλά επειδή παρασύρθηκα και ξέφυγα από το θέμα, θα το επαναλάβω: στεκόμαστε σθεναρά στο πλευρό όσων υποφέρουν, είτε λόγω της φτώχειας και της ακρίβειας, είτε λόγω των ιμπεριαλιστικών πολέμων (εκτός φυσικά κι αν ο επιτιθέμενος είναι η Ρωσία, όπως έγραψα παραπάνω, η ίδια λογική καλύπτει και αυτή την περίπτωση, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο εδώ).

Άθλιες δυτικές κυβερνήσεις, αποσύρετε αμέσως τις κυρώσεις προς τη μητέρα Μόσχα και σταματήστε να εξαθλιώνετε τους λαούς με αυξήσεις τιμών. Ό,τι και να κάνετε, εμείς πάντως θα είμαστε δίπλα στον λαό κάθε χώρας, εκτός της Ουκρανίας φυσικά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.