Τζιτζίκια
Sunny
31°C
 

Καλούμε όσους είχαν κανονίσει χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Μποτσουάνα να επισκεφτούν τη φιλόξενη και ασφαλή Ελλάδα

Με λύπη παρακολουθούμε τις δυσάρεστες εξελίξεις και την αγωνία των επιστημόνων σχετικά με τη μετάλλαξη όμικρον του κοροναϊού που ξεκίνησε από τη φίλη μας χώρα της Μποτσουάνα στην Αφρική.

Αρχικά, να τονίσω πως σαν Έλληνας, δεν κρατάω κακία στον λαό της Μποτσουάνα και ελπίζω να μας επισκεφτούν για διακοπές οι συμπαθείς κάτοικοι της χώρας μόλις μπορέσουν ξανά να ταξιδέψουν. Σαν υπουργός Τουρισμού όμως, καλώ όσους είχαν επιλέξει την Μποτσούανα για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και τώρα βρίσκονται στον αέρα, να σκεφτούν την Ελλάδα σαν εναλλακτική επιλογή.

Η χώρα μας άλλωστε είναι υπέροχη και τις γιορτές, ενώ και όσοι συμπατριώτες μας διάλεξαν να πάνε στην Μποτσουάνα για διακοπές και αναγκάστηκαν να τις ακυρώσουν, ας προτιμήσουν κάποιον εγχώριο χειμωνιάτικο προορισμό.

Ας στηρίξουμε τη χώρα και την οικονομία της, μπορεί να μην έχουμε δική μας μετάλλαξη ακόμα, αλλά οι ομορφιές που θα συναντήσει κανείς είναι αμέτρητες και τόσο διαφορετικές. Μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε τη μετάλλαξη ήτα, που σημαίνει ήλιος, τη μετάλλαξη φι που σημαίνει φιλοξενία.

Σας περιμένουμε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.