Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

Υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

ndΜεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου των Ευρωεκλογών. Η πρόσληψη μάλιστα του Θοδωρή Ζαγοράκη στο νευραλγικό πόστο του σχεδιασμού μεταγραφών δείχνει και το βάρος που ρίχνει η διοίκηση της ομάδας στον τομέα αυτό.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως μετά την ξαφνική αποπομπή Μπαλτάκου η ομάδα των υποψηφίων χρειάζεται ενίσχυση στην ακροδεξιά πτέρυγα. Εδώ και καιρό, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Θεόδωρος Ζαγοράκης αναζητεί στελέχη που θα μπορέσουν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Το αρνητικό είναι πως οι ακαδημίες του «Δικτύου 21» έχουν ατονήσει μετά και την διαφαινόμενη ρήξη με τον προπονητή των ακαδημιών, Φαήλο Κρανιδίωτη και γι’ αυτό και πρέπει να στραφεί αναγκαστικά σε άλλες λύσεις.

Προτεραιότητα της διοίκησης αποτελεί όλες οι κινήσεις να μην προέρχονται από την Χρυσή Αυγή, αφού μεταγραφές από την συγκεκριμένη ομάδα -«υποκατάστημα»  θα εξόργιζαν μερίδα των οργανωμένων οπαδών. Έτσι, μεταγραφές  όπως αυτές του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη (έχει πουλήσει εξάλλου τις περισσότερες φανέλες από κάθε άλλη μεταγραφή) οι οποίες έχουν δώσει λύσεις τα τελευταία χρόνια, θεωρούνται οδηγός και για τις μετέπειτα κινήσεις του Ζαγοράκη.

Όπως δήλωσε εξάλλου και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου που έδωσε: «Η διοίκηση με επέλεξε για έναν συγκεκριμένο λόγο κι αυτός είναι η ικανότητά μου να βρω τα κατάλληλα άτομα. Τόσο καιρό η ομάδα έπαιζε περισσότερο στο χώρο του κέντρου και δεξιά. Ο Σαμαράς επιθυμεί μια ομάδα που θα επιτίθεται από ακροδεξιά και ψάχνουμε μεταγραφές που μπορούν να το κάνουν αυτό, αλλά να μπορούν όταν επιστρέφουν στην άμυνα να καλύπτουν και να βοηθούν και τους παίκτες στο κέντρο και στον άξονα. Ευτυχώς η ομάδα είναι καλυμμένη σε όλες τις άλλες θέσεις του κέντρου, όπου δεν θα χρειαστούμε περαιτέρω ενίσχυση. Ίσως μόνο κάποιον δανεικό από το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που ο αντίπαλος μας παίξει πολύ από την αριστερή μας πτέρυγα».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.