Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Παρελθόν από την κούρσα για τον δήμο της Αθήνας ο Νίκος Παππάς, στη θέση του ο Αργύρης Πεδουλάκης

Παρελθόν από την κούρσα για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποτελεί ο Νίκος Παππάς, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με μαζικό ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους αθλητικούς συντάκτες της χώρας.

Στη θέση του διεθνή μπασκετμπολίστα το τιμόνι αναλαμβάνει πλέον ο Αργύρης Πεδουλάκης, του οποίου η υποψηφιότητα χαίρει αμέριστης υποστήριξης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Παππάς «πλήρωσε» τα αρνητικά αποτελέσματα από τις πρώτες δημοσκοπήσεις, καθώς και την υποτονική του εμφάνιση σε μονάκι που έλαβε χώρα σε ανοιχτό γήπεδο της περιοχής των Αμπελοκήπων το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

«Ευχαριστούμε τον Νίκο Παππά, που βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο και απέδειξε πως είναι μέλος της οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ και αναπόσπαστο κομμάτι του κινήματος. Πολλές φορές, η επιθυμία και η σχέση αλληλοσεβασμού δεν αρκούν για να ευδοκιμήσει μία συνεργασία. Ευχόμαστε στον Νίκο καλή επιτυχία στα επόμενα του βήματα», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με σκοπό να είναι πανέτοιμος για τις πρώτες προεκλογικές εμφανίσεις στις αρχές Ιουνίου, ενώ ζήτησε πίστωση χρόνου από τον κόσμο και την ηγεσία του κόμματος.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και το ίδιο κάνει και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει διαθέσιμος σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει ούτε η υποψηφιότητα του κ. Πεδουλάκη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.