Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

Και με ASMR θα δίνει πλέον τις ομιλίες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να προσεγγίσει τη νεολαία

Το χαμένο έδαφος σε ό,τι αφορά την ψήφο των νέων τρέχει να καλύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού σε όλες τις δημοσκοπήσεις καθίσταται φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία υστερεί στα νεότερα ηλικιακά γκρουπ των ψηφοφόρων.

Για αυτό το λόγο άλλωστε ο πρωθυπουργός δημιούργησε και λογαριασμό στο TikTok, ωστόσο όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν πρόκειται να μείνει, έχοντας ήδη σχεδιάσει τις επόμενες στρατηγικές προσέλκυσης της νεολαίας.

Πρώτη εξ αυτών, η εκφώνηση των ομιλιών του μέχρι τις εκλογές και σε ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response και στα ελληνικά Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών), δηλαδή μία ικανοποιητικά ανατριχιαστική αίσθηση που προκαλείται από ήχους και συχνά αναφέρεται και ως εγκεφαλικός οργασμός.

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψιθυρίζει, θα αναπνέει πολύ έντονα στο μικρόφωνο και θα κάνει ήχους, με στόχο να γίνει γρήγορα viral σε μια κοινότητα που έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια.

Ήδη μάλιστα ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις εντός των τειχών του κόμματος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει: «Προσωπικά είχα οργασμό κάθε φορά που άκουγα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει τώρα».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.