Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
23°C
 

Έχουν ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου στην Kυβέρνηση και όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή

«Εμπόλεμο» είναι το κλίμα στον κυβερνητικό σχηματισμό καθώς οι βουλευτές που έχουν αντιρρήσεις με τα μέτρα του μνημονίου έχουν κηρύξει ανοιχτό πόλεμο στους συναδέλφους τους που πρόκειται να τα ψηφίσουν. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα εσκαμμένα και προκαλούν, προβαίνοντας σε πράξεις που σε άλλες περιπτώσεις και περιόδους θα είχαν πολύ άσχημες συνέπειες για το μέλλον της Κυβέρνησης αλλά ακόμα και για την ίδια την χώρα.

Το «Κουλούρι» παρακολούθησε τις τελευταίες μέρες τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων και τα άγρυπνα μάτια και αυτιά των συνεργατών μας κατέγραψαν τα χειρότερα περιστατικά που έλαβαν χώρα εντός του κοινοβουλίου. Όπως μεταφέρουν οι μαρτυρίες, οι διαφωνούντες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ τις τελευταίες μέρες αλλάζουν την ζάχαρη με το αλάτι στο κυλικείο της βουλής, προκαλώντας τον εκνευρισμό των συναδέλφων τους που στα διαλείμματα των συνεδριάσεων προσπαθούν να ξεκουραστούν πίνοντας τον καφέ τους ή το τσάι τους. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι απο αυτούς, οι πιο ακραίοι, βάζουν οδοντόκρεμα στα χερούλια με αποτέλεσμα να λερώνονται όσοι δεν το γνωρίζουν.

Από την μεριά τους, οι διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν αμπούλες στις τουαλέτες για να μη δώσουν στους συναδέλφους τους την ικανοποίηση της ανακούφισης την ώρα των διαλειμμάτων αλλά και, σαν να μην έφτανε αυτό, βάζουν πινέζες στις καρέκλες του προέδρου του κόμματος, μην αφήνοντας τον να εφησυχάσει ούτε λεπτό. Και ενώ όλα αυτά μπορεί κάποιος να τα υποστεί, αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει κανείς είναι η συμπεριφορά του κ. Ρουπακιώτη ο οποίος, όντας ένας από τους βασικούς διαφωνούντες, έχει προμηθευτεί μπαλόνια που τα κρύβει στην μασχάλη του και καθόλη την διάρκεια των συζητήσεων κάνει ήχους που θυμίζουν άνθρωπο που αερίζεται, τρελαίνοντας τους συναδέλφους του.

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί εντός του κοινοβουλίου αλλά και του κυβερνητικού σχηματισμού έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Πρωθυπουργό της χώρας αλλά και έντονο εκνευρισμό στους ξένους αξιωματούχους. Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και θα υπάρξει έστω κάποια εκεχειρία μέχρι και την καταβολή της δόσης των 31,5 δις.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί τα γεγονότα απο κοντά και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε σχετικό προκύπτει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.