Ιουλιανά
Clear sky
27°C
 

Αγνοείται κάπου στο Ίλιον ο Κωστής Χατζηδάκης

Silver alert για τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη εξέδωσε μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ελληνική Αστυνομία, καθώς ο υπουργός αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής. Την τελευταία φορά που τον είδε κάποιος, ο κ. Χατζηδάκης για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο βρισκόταν στο Ίλιον.

Έκτοτε, ο βουλευτής δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τους οικείους του όπως είναι φυσικό να ανησυχούν, φοβούμενοι πως ο κ. Χατζηδάκης έτσι όπως είναι άπειρος με την εν λόγω περιοχή, θα έχει πιθανότατα χαθεί και δεν θα ξέρει πως να βγει. «Γνωρίζει καλά τα πέριξ της Κηφισιάς αλλά με τα δυτικά προάστια δεν τα πάει καλά, είναι λογικό να έχει χαθεί. Σκεφθείτε ότι μέχρι πρόσφατα νόμιζε ότι κατεβαίνοντας την εθνική, δεξιά έχει ποτάμι», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή, ωστόσο οι πιο υποψιασμένοι αναρωτιούνται ήδη δημοσίως τι έκανε ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στα Λιόσια μεσημέρι Κυριακής. Οι ίδιοι, εγείρουν το ερώτημα αν είναι τυχαίο που το γεγονός συνέπεσε με την επιστροφή του ιταλικού τσίρκου Acquatico Bonaccini στο Ίλιον, σε ένα υπερθέαμα με ακροβάτες, ζογκλέρ, μάγους, σόου ψευδαισθήσεων, το κορίτσι λάστιχο, κλόουν και τον Γύρο του θανάτου.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει με νεότερα αμέσως μόλις ο κ. Χατζηδάκης εντοπιστεί και μεταφερθεί ασφαλής πίσω στη Νέα Ερυθραία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.