Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του υπουργείου Εργασίας θα είναι ο Λίονελ Μέσι μετά την μείωση αποδοχών στην Μπαρτσελόνα

Με ενθουσιασμό και ικανοποίηση υποδέχτηκαν στο υπουργείο Εργασίας τα νέα πως ο Λιονέλ Μέσι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα για τα επόμενα 5 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο μειωμένες αποδοχές κατά 50% σε σχέση με αυτές που λάμβανε μέχρι και φέτος.

Μάλιστα, ο Κωστής Χατζηδάκης έσπευσε αμέσως να τηλεφωνήσει στον Αργεντίνο σταρ, ζητώντας του να αναλάβει ως κεντρικό πρόσωπο τηλεοπτικής καμπάνιας για το νέο εργασιακό, ώστε να μπορούν εύκολα να δικαιολογηθούν μειώσεις και περικοπές σε μισθούς. «Κάντο όπως ο Μέσι», αναμένεται να είναι το κεντρικό μήνυμα της ενέργειας, με τον σούπερ σταρ να κάνει γκελάκια με έναν κουμπαρά, ο οποίος στο τέλος του σποτ θα σπάει, συμβολίζοντας τα ταμεία της χώρας.

«Αφού υπέγραψε ο κύριος Μέσι, ο κατά γενική ομολογία καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, νέα ατομική σύμβαση με μειωμένες αποδοχές, δείχνοντας πως αφουγκράζεται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, είμαστε βέβαιοι πως το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν και οι πολυάριθμοι φαν του στη χώρα μας. Άλλωστε οι περιπέτειές του με τις φοροδιαφυγές στο παρελθόν δείχνουν πως σκέφτεται σαν Έλληνας, άρα έχουμε πολλά κοινά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα βγαίνει σε αναστολή, με το «Κουλούρι» να συνεχίζει το ρεπορτάζ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.