Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Σχέδον όλα τα ονόματα των μελών του υπουργικού συμβουλίου συγκράτησε ο Νότης Μηταράκης

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ξεκίνησε με την πρώτη εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους κεντρικούς στόχους της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. Οι 63 υπουργοί και υφυπουργοί παρέλαβαν τους «μπλε φακέλους» με τους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα της νέας κυβέρνησης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου, τα μέλη του έφυγαν για τα υπουργεία τους, με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, να δηλώνει στους συνεργάτες του με ικανοποίηση πως κατάφερε να συγκρατήσει τα περισσότερα από τα ονόματα των παρόντων, αν και δεν έκρυβε πως ο συνωστισμός κάπως τον άγχωσε, με τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να τον καθησυχάζει πως ο κορονοϊός δεν είναι πια εδώ, αφού ο ίδιος φρόντισε να τον στείλει σπίτι του.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου στο εξής θα κλείνουν συνεδριακούς χώρους για τις συναντήσεις τους.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.