Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία έχει δεχτεί ο Γρηγόρης Ψαριανός σε περίπτωση μη εκλογής με τη Νέα Δημοκρατία

Μπορεί το ενδεχόμενο μη εισόδου του Γρηγόρη Ψαριανού στη Βουλή να είναι πολύ μεγάλο, αν δεν τοποθετηθεί ψηλά στη λίστα των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ωστόσο φαίνεται πως ο μπαρουτοκαπνισμένος πολιτικός έχει ήδη προετοιμάσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο γυρολόγος πρώην βουλευτής, έχει ήδη δεχτεί πρόταση πολλών εκατομμυρίων για να εμπλακεί με τα κοινά της Σαουδικής Αραβίας, την οποία και σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί.

Μάλιστα, η εκτίμηση του καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας προς το πρόσωπο του κ. Ψαριανού είναι τόσο μεγάλη, που ο ίδιος ο βασιλιάς Σαλμάν αλ Σαούντ έφτασε στο σημείο να του προσφέρει δώρο ένα χρυσό γιλέκο, αν μεταβεί στη χώρα της αραβικής χερσονήσου. Προς το παρόν, ο ίδιος ο Γρ. Ψαριανός διαψεύδει τις φήμες, ενώ μιλώντας σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να κλείσει την καριέρα του στον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας όμως ότι η στιγμή αυτή αργεί.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.