Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Βραδινή εκπομπή στο KONTRA μαζί με τον Παύλο Πολάκη ξεκινάει ο Στέφανος Κασσελάκης

Παρέμβαση στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το πρωί της Δευτέρας, μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι θα ήθελε «να αρχίσουμε και την Ώρα του Προέδρου μία φορά την εβδομάδα στο Κόκκινο και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν σε ερωτήσεις από τους φίλους μας». Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», δεν πρόκειται να μείνει μόνο στη ραδιοφωνική παρουσία, αφού ήδη αποδέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, με τίτλο «Ελληνικό όνειρο» και τον Παύλο Πολάκη στο πλευρό του.

Η εκπομπή θα είναι ανοιχτή για τους τηλεθεατές, ενώ κάθε βράδυ θα σχολιάζουν τις κυριότερες φάσεις από την ολομέλεια της βουλής, ενώ θα μεταδίδεται live και στο TikTok. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπορούν οι τηλεθεατές να ψηφίζουν τηλεφωνικά και για ζητήματα πολιτικής και δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους, αμέσως μετά από αυτή της Αναστασίας Γιάμαλη. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.