Αφρικανικά πόνι
Clear sky
36°C
 

Με δικό του μήνυμα στον τοίχο του απαντάει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε όσους αποχωρούν από το Facebook

Πριν από μερικές μόλις ημέρες το Facebook ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμο και στους Έλληνες χρήστες τη δυνατότητα να πληρώσουν μια συνδρομή το μήνα για να μη χρησιμοποιούνται τα δεδομένα τους για διαφημιστικούς σκοπούς και να μη βλέπουν πλέον διαφημίσεις.

Ωστόσο, πολλοί που δεν γνωρίζουν αρχίζουν να αντιγράφουν στα προφίλ τους μηνύματα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή τους από το μέσο και απαγορεύοντας μέσω του μηνύματος αυτού στο Facebook να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τους.

Ωστόσο, στην αντεπίθεση πέρασε ο ιδιοκτήτης του μέσου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος επικόλλησε ένα δικό του μήνυμα στον τοίχο του, με το οποίο ακυρώνει τα μηνύματα των χρηστών. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει:

«Εγώ λοιπόν δεν αποχωρώ. Μόλις ανακοινώθηκε στο Channel 4 News. Το Facebook χρεώνει όλους τους χρήστες από την Δευτέρα. Δεν μπορείτε να κάνετε καμία εξαίρεση. Δεν μπορεί να κοινοποιηθεί. Δίνω άδεια στο Facebook να χρεώνει $4.99 το μήνα στον λογαριασμό σας. Όλες οι φωτογραφίες σας είναι ιδιοκτησία μου. Κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτή τη δημοσίευση και κάντε κλικ-αντιγραφή. Πηγαίνετε στη σελίδα σας που λέει «Τι σκέφτεστε». Χτύπα το δάχτυλό σου οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Κλικ επικόλληση. Αυτό αναβαθμίζει το σύστημα».

Πλέον, οι χρήστες του Facebook είναι παγιδευμένοι, αφού ο κ. Ζούκερμπεργκ, σαν ιδιοκτήτης του μέσου, έχει και τον τελευταίο λόγο και σύμφωνα με έγκυρες νομικές πηγές, κέρδισε πλέον αυτή τη μάχη.

Κάντε κλικ επικόλληση αυτό το άρθρο για να ενημερωθούν όλοι. Αυτό αναβαθμίζει τα νούμερά μας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.