Επεισοδιακή ήταν η πτήση Α3 909 της Aegean από Λάρνακα της Κύπρου για Αθήνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 20:35 το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Κι αυτό, διότι στην πτήση επέβαινε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας, η οποία εμφανίστηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση, προκαλώντας ένταση και νεύρα στους συνεπιβάτες της. Όταν έφτασε, φρόντισε να τους παρηγορήσει και πήρε τη θέση της στην πρώτη θέση, δίπλα στο παράθυρο.
Ωστόσο, ο διπλανός της κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια της πτήσης και έπρεπε να τον ξυπνάει διαρκώς για να σηκωθεί. Απαρηγόρητη, έφτασε στην Αθήνα και έδωσε την υπόσχεση να μην καθίσει ποτέ ξανά παράθυρο.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε μαζί της, με την ίδια να σχολιάζει: «Μοναδική μου παρηγοριά, ότι ήταν μικρή η πτήση». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.
Απόψεις
Στην Ελλάδα που ο νοικοκύρης κοιμόταν με τα παράθυρα ανοιχτά, είχε εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και στους θεσμούς και φρόντιζε να καταδώσει όποιον δεν συμφωνούσε. Στην Ελλάδα που είχε δρόμους, είχε αρχές και είχε τη φλόγα του φοίνικα.