Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Clear sky
15°C
 

Κύπρια με όνομα Κίνημα Αλλαγής για να δικαιολογήσει το τατουάζ του αναζητάει ο Σπύρος Καρανικόλας

Τρόπο να δικαιολογήσει το τατουάζ που είχε κάνει το 2018 με το όνομα του Κινήματος Αλλαγής αναζητάει ο Σπύρος Καρανικόλας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που προσχώρησε την περασμένη Πέμπτη στο κυβερνών κόμμα, έχει ήδη επισκεφτεί την Κύπρο, αναζητώντας εναγωνίως νύφη με όνομα Κίνημα Αλλαγής, ώστε να τα αποδώσει όλα στην τρέλα του έρωτα.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει το τι θα πράξει ο κ. Καρανικόλας αναφορικά με ένα δεύτερο τατουάζ που κοσμεί τη δεξιά πλευρά της ωμοπλάτης του.

Έγκυρη πηγή αποκάλυψε στο «Κουλούρι» πως πρόκειται για ένα τατουάζ με το πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου, τον οποίο ο Βολιώτης δικηγόρος είχε υποστηρίξει με θέρμη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κιν.Αλ. που διεξήχθησαν στα τέλη του 2021.

Πληροφορίες που θέλουν τον κ. Καρανικόλα να σκέφτεται να το αντικαταστήσει με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δε θα πρέπει να θεωρηθούν ακριβείς.

«Το τι θα κάνει ο Σπύρος, θα εξαρτηθεί από τον Αντρέα. Αν και ο Λοβέρδος δηλαδή, προσχωρήσει στη ΝΔ, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αν βρει το θάρρος και το κάνει, τότε ο Καρανικόλας δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει το τατουάζ που είχε κάνει προς τιμήν του. Τον θεωρεί άλλωστε πολιτικό του πατέρα, δε θα είναι εύκολο να γίνει πατροκτόνος» δήλωσε στο «Κουλούρι» κολλητός φίλος του Σπύρου που θέλησε ωστόσο να μην αποκαλύψουμε το όνομα του, ευχόμενος παράλληλα η σχέση του κολλητού του με τη νεαρή Κύπρια που φέρει το όνομα της παράταξης να έχει αίσιο τέλος.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.