Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Για να εκνευριστούν ακούν κάθε πρωί την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε 8 στους 10 ακροατές του

Εξαιρετικά νούμερα ακροαματικότητας εξακολουθεί να σημειώνει η εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, γεγονός που έχει προκαλέσει έκπληξη σε αρκετές ειδικότητες επιστημόνων, όπως είναι οι κοινωνιολόγοι αλλά και οι ψυχολόγοι.

Έτσι, αποφασίστηκε να διεξαχθεί έρευνα ανάμεσα στους ακροατές του δημοσιογράφου, με τα αποτελέσματα αυτής να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε, 8 στους 10 ακροατές συντονίζονται με τον σταθμό εκείνη την ώρα απλά και μόνο για να εκνευριστούν κι έτσι να ξυπνήσουν και να πάνε γεμάτοι ενέργεια στο γραφείο, 1 στους 10 εκτιμάει όντως τον κ. Πορτοσάλτε κι ο 10ς είναι απλά ο ηχολήπτης.

«Είναι μερικές μέρες που ο καφές δεν σου κάνει τίποτα. Αντίθετα, έστω και είκοσι λεπτά Πορτοσάλτε σε τσιτώνουν όσο χρειάζεται για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν τον αλλάζω με τίποτα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τ., φανατικός ακροατής της εκπομπής εδώ και χρόνια, με τον Άκη Κ., επίσης φανατικό ακροατή να συμπληρώνει: «Τώρα εσείς τι θέλετε ρε μούλοι, να με εκνευρίσετε ακόμη περισσότερο;».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.