Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Υπό τη συνεχή παρακολούθηση καρδιολόγου θα βρίσκεται το βράδυ των εκλογών ο Β. Λεβέντης

999009Στην απόφαση να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής υπό την διακριτική παρακολούθηση ενός καρδιολόγου προχώρησε για λογαριασμό του Βασίλη Λεβέντη η οικογένειά του.

Καθώς πλησιάζει η ώρα της κάλπης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν κρύβει την αγωνία του για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και τον ενθουσιασμό του μπροστά στην πρόκληση της εισόδου του κόμματος στη Βουλή για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο 63χρονος πολιτικός, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε «αναμμένα κάρβουνα», αδυνατώντας να ελέγξει τα έντονα συναισθήματα που τον διακατέχουν.

Έτσι, όπως μεταφέρουν κοντινά πρόσωπα του Μεσσήνιου πρώην πολιτικού μηχανικού, ο Βασίλης Λεβέντης πολύ συχνά ξυπνάει κάθιδρος στη μέση της νύχτας, ουρλιάζοντας «αρκουδέηδες έρχομαι», ενώ κάθε φορά που ένας ψηφοφόρος του επισημαίνει την πιθανότητα εισόδου του στο κοινοβούλιο, εκείνος λιποθυμάει.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας τους πολιτικού, το οποίο σημείωσε: «Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο Βασίλης θα δυσκολευτεί να το διαχειριστεί. Αν μπούμε στη Βουλή, τότε η χαρά του θα είναι τόσο μεγάλη που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Αν πάλι δεν καταφέρουμε για ακόμη μια φορά, η στεναχώρια θα τον οδηγήσει πιθανότατα σε μαρασμό».

Για την ασφάλεια της υγείας του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων, αποφασίστηκε η διακριτική παρουσία ενός καρδιολόγου στο πλευρό του από το πρωί κιόλας της Κυριακής, ο οποίος μάλιστα θα βρίσκεται δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη παριστάνοντας τον επικοινωνιακό του σύμβουλο, προκειμένου να μην αγχώσει κι άλλο τον έμπειρο πολιτικό.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κ. Λεβέντη, ωστόσο εκείνος βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη του κάνοντας πρόβα τον ευχαριστήριο λόγο του σε περίπτωση εκλογής του κι έτσι αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.