Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Π. Καμμένος: «Δεν έχω φιλήσει ποτέ μου καλύτερο λείψανο από αυτό της Αγίας Ελένης»

17971838Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος αισθάνεται τις τελευταίες ώρες ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Ελένης στο αεροδρόμιο, πριν αυτό μεταβεί στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Αιγάλεω.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πέρασε αρκετά λεπτά περιεργάζοντας και φιλώντας το σώμα του Προκόπη Παυλόπουλου, για να του αποκαλύψουν στη συνέχεια πως δεν είναι εκείνος το λείψανο.

Ακολούθως, ο κ. Καμμένος εντόπισε το αληθινό άγιο σκήνωμα, που επισκέφτηκε τη χώρα μας προερχόμενο από τη Βενετία, το πλησίασε και το προσκύνησε με κατάνυξη για αρκετά λεπτά, από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε στο «Κουλούρι» για την εμπειρία του: «Έχω φιλήσει δεκάδες σκηνώματα στο παρελθόν, κάποια χωρίς καν να βρίσκονται σε λαϊκό προσκύνημα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έχω τεράστια εμπειρία. Μπορώ να πω πως το λείψανο της Αγίας Ελένης είναι μακράν το καλύτερο που έχω δει. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα λείψανο, σε πιάνει δέος μόνο που το αντικρίζεις. Ανυπομονώ να επιστρέψω την Κυριακή για περάσουμε μαζί την ονομαστική του εορτή», σχολίασε με ένα δάκρυ να κυλάει στο πρόσωπό του.

Το σκήνωμα θα παραμείνει στο ναό μέχρι τα τέλη του μήνα, προτού συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία σε διάφορα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, με πρώτο σταθμό το Πριμαβέρα της Βαρκελώνης.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.