Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
15°C
 

Να χαρεί τη ζωή του προτού γίνει πρωθυπουργός συμβουλεύει τον γιο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την πρόσληψη του υιού του Κυριάκου Μητσοτάκη ως βοηθού, στο γραφείο του Ισπανού ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εστέμπαν Γκονζάλεθ Πονς.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές, με τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό πάντως να τις αγνοεί και να προσφέρει τις δικές του συμβουλές στο παιδί του, ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να δουλέψει σκληρά και να ταλαιπωρηθεί από τόσο μικρή ηλικία.

«Γιε μου, μπορεί τώρα να έχεις όρεξη, αλλά όταν θα γίνεις πρωθυπουργός, θα αναπολείς αυτές τις ξέγνοιαστες μέρες, που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις», τόνισε στον Κωνσταντίνο ο πατέρας του και συνέχισε:

«Όταν αναλάβεις τη χώρα, τα βλέμματα θα είναι συνέχεια στραμμένα πάνω σου. Μια βόλτα με ποδήλατο, ένα τριήμερο, ένα γλέντι, θα σηκώνουν αμέσως αντιδράσεις. Γι' αυτό λοιπόν, πιες μια μπύρα παραπάνω τώρα, κοιμήσου λίγο ακόμα, αγνόησε τα σχόλια, βγες, ταξίδεψε, γέλα. Ο χρόνος θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις και θα βρεθείς στο Μαξίμου, γεμάτος άγχη και υποχρεώσεις».

Μάλιστα, φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε και με τον Πονς, ζητώντας του να αφήνει τον γιο του να σχολάει νωρίτερα τις Παρασκευές, ώστε να μπορεί να κανονίζει τις εκδρομές του στην Ευρώπη χωρίς άγχος.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.