Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Τερμάτισε το Mannequin Challenge o Προκόπης Παυλόπουλος

paulopoulos_madata_141716970Μια σπουδαία διάκριση κατόρθωσε να χαρίσει στη χώρα μας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τερμάτισε το φαινόμενο «mannequin challenge», το οποίο έχει γίνει παγκόσμια μόδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη μόδα αυτή, η οποία ξεκίνησε από φοιτητές σε σχολείο της Φλόριντα, όσοι αποδέχονταν την πρόκληση έπρεπε να πρωταγωνιστήσουν σε ένα βίντεο εντελώς ακίνητοι, όσο γύρω τους έπαιζε μουσική. Ηθοποιοί, μουσικοί, πολιτικοί, αθλητές, αλλά κι απλός κόσμος ακολούθησαν αυτό το παράδειγμα, δίνοντας στο φαινόμενο παγκόσμιες διαστάσεις.

Όλα αυτά, μέχρι την ημέρα που στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στεκόταν εντελώς ακίνητος στην είσοδο του προεδρικού Μεγάρου καθ' όλη τη διάρκεια των 15 λεπτών που διαρκούσε το βίντεο, προκαλώντας παγκόσμιο θαυμασμό. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, το βίντεο έγινε viral, αναγκάζοντας όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στο «mannequin challenge» να αλλάξουν γνώμη, αφού πλέον ο πήχης είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά.

«Τι να πούμε ρε παιδιά, ο άνθρωπος το τερμάτισε. Για 15 ολόκληρα λεπτά δεν κουνάει όχι απλά τα χέρια του και το κεφάλι του αλλά ούτε τα βλέφαρα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αφασία, μιλάμε για επαγγελματία, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, ας το λήξουμε εδώ», σχολίασε στο «Κουλούρι» ένας εκ των μαθητών που βρίσκεται πίσω απ' το φαινόμενο.

Τέλος, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να μας πει δυο λόγια για την επιτυχία του, με τον κ. Παυλόπουλο να απορεί, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα τι είναι το «mannequin challenge».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.