Αφρικανικά πόνι
Clear sky
34°C
 

Η δυσκολία να βάλουν μόνοι τους το πάπλωμα ο βασικός λόγος που κρατάει μαζί τα ζευγάρια, έρευνες δείχνουν

duvet_1803946cΈκπληξη και αφορμή για συζητήσεις προκαλούν τα αποτελέσματα τριών ταυτόχρονων ερευνών σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Οι έρευνες, διεξήχθησαν από εταιρείες προφυλακτικών σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά ιδρύματα, συνδρομητικό κανάλι τηλεόρασης και την ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σε δείγμα 3.000 Ελλήνων και των δύο φύλων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 7 στα 1ο ζευγάρια τα οποία συζούν, επιθυμούν να χωρίσουν, ωστόσο δεν προχωρούν στη διακοπή της σχέσης τους επειδή τους είναι αδύνατο να τοποθετήσουν την παπλωματοθήκη στο πάπλωμα χωρίς τη βοήθεια του συντρόφου τους. Μάλιστα, οι 6 στους 10 έχουν επιχειρήσει επανειλημμένως να προχωρήσουν στην τοποθέτηση μόνοι τους, με τα αποτελέσματα να είναι καταστροφικά.

Λιγότερο δημοφιλείς αιτίες που κρατούν μαζί τα ζευγάρια, είναι η αγάπη, η συνήθεια, τα παιδιά κι ο σκύλος, με απαντήσεις όπως «κοινός λογαριασμός στο Νέτφλιξ» και «κοινή συνδρομή στο Αλμανάκο» να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω έρευνες, όσα ζευγάρια αποφασίσουν τελικά να χωρίσουν, συγκατοικούν αμέσως με φίλους τους ή κοιμούνται με ρούχα και 3 κουβέρτες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.