Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο με γεύση μπάμιες με κοτόπουλο κυκλοφόρησε ελληνική εταιρεία

Μία μόλις εβδομάδα έχει περάσει από τότε που ελληνική εταιρεία λάνσαρε υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου με γεύση μπάμιες με κοτόπουλο, και το προϊόν έχει ήδη εξαντληθεί.

Η εταιρεία «πόνταρε» σε μια γεύση που της έλεγαν όλοι να μη δημιουργήσει, αλλά φαίνεται να της βγήκε σε καλό.

Με τους επιστήμονες της εταιρείας να «τρέχουν» να βρουν μεθόδους για την ταχύτερη παραγωγή της συγκεκριμένης γεύσης, ο κόσμος του μπράντιγκ έχει σαστίσει με την τεράστια επιτυχία της - μια μεγάλη ανατροπή στα όσα ήξεραν μέχρι τώρα.

Οι γεύσεις που μέχρι σήμερα είχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία ήταν αυτές που είτε μοιάζουν με αυτήν του φυσικού καπνίσματος (ρέγγα, λεωφορείο, ή μαζούτ) είτε γεύσεις γλυκών (New York Cheesecake, ροδόνερο, ή χαλβάς)

Η τεράστια επιτυχία που έχει βρει η συγκεκριμένη γεύση έχει να κάνει, σύμφωνα με τον brand-guru Χρίστο Σταυρόπουλο, με τη σύνδεση του φαγητού αυτού με ξένοιαστες μέρες στον στρατό, ή με ωραίες αναμνήσεις με τη γιαγιά των «ατμιστών»

Στο «Κουλούρι» δοκιμάσαμε και εμείς τη γεύση μπάμιες με κοτόπουλο, με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που «γυρίσαμε» ανάμεσά μας, και δεν τη βρήκαμε κακή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους επιστήμονες-γεύσης της εταιρείας, μας ενημέρωσαν πως με τις μπάμιες να έρχονται στην εποχή τους σιγά-σιγά, αναμένουν τα ράφια να είναι γεμάτα και πάλι σύντομα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.