Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Σε επίσημη καταγγελία προχωράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κανένας δεν του είπε ότι δεν χρειάζεται να βγάλει το πουκάμισό του

Εξοργισμένος ήταν χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, μετά και τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στην οποία υποβλήθηκε με επιτυχία.

Ο πρωθυπουργός, παραδέχτηκε σε έξαλλη κατάσταση πως κανένας στην αίθουσα, ούτε η νοσοκόμα, ούτε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, δεν τον ενημέρωσαν πως δε χρειάζεται να βγάλει το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το γυμνό του στέρνο και σαν να μην έφτανε αυτό, φώναξαν ακόμα και τις κάμερες για να απαθανατίσουν αυτή την προσωπική στιγμή.

«Νιώθω τόσο ευάλωτος αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο δόλια σκέφτονται μερικοί συνάνθρωποί μας, οι οποίοι θέλησαν προφανώς να απολαύσουν το κορμί μου, αντιμετωπίζοντάς με σαν ένα κομμάτι κρέας», σχολίαζε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Την ίδια στιγμή, κύκλοι του νοσοκομείου τόνιζαν πως ναι μεν κανείς δεν είπε στον πρωθυπουργό να μη βγάλει το πουκάμισό του, ωστόσο κανένας δεν του είπε και να το βγάλει. Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.