Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Ό,τι θέλει επιμένει ότι μπορεί να κάνει ο Κώστας Καραμανλής μετά την παραίτησή του

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών κατά την τραγωδία στα Τέμπη, Κώστας Αχ. Καραμανλής, αναμένεται να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όταν αυτές γίνουν, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημόσια συγγνώμη του μπροστά στα συντρίμμια των μοιραίων τρένων, αλλά και μετά τη δήλωση παραίτησής του. Όπως μαρτυρά το περιβάλλον του πολιτικού, αφού ο βουλευτής παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη, πλέον μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όποτε θέλει.

«Αν θέλει να πετάξει αυγά σε αυτοκίνητα, μπορεί. Αν γουστάρει να περάσει με κόκκινο και να ληστέψει μια τράπεζα, ενώ στη συνέχεια δείρει μια γιαγιά, είναι δικαίωμά του. Αφού παραιτήθηκε και έδειξε το ήθος του, κάτι που τον τιμά, μπορεί αν θέλει να κλέψει και το σπίτι μας, όχι απλά να κατέβει ξανά υποψήφιος. Όλοι το ξέρουν αυτό», σχολίασε στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή.

Πλέον αναμένουμε με ενδιαφέρον πώς θα χειριστεί την wild card αυτή ο πρώην υπουργός και φυσικά θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.