Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Σύνταγμα τώρα: Άνδρας των ΜΑΤ χαϊδεύει τις κρότου λάμψης του

Με τα δάχτυλά του να χαϊδεύουν τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που φέρει ως μέρος του εξοπλισμού του στέκεται αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων άνδρας των ΜΑΤ, ενώ λίγα μέτρα μακριά εκτυλίσσεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο βρίσκεται και ρεπόρτερ του «Κουλουριού», μεταμφιεσμένος σαν συνάδελφος του αστυνομικού της Μονάδας Αποκατάστασης της Τάξης, δηλαδή φορώντας τζιν, μαύρο μπουφάν, κουκούλα full face και κράνος μηχανής.

«Λένε να περιμένουμε εντολές πριν επιτεθούμε. Αλλά δεν κρατιέμαι, με τρώει το χέρι μου, θέλω να τις ακουμπάω συνέχεια, ανυπομονώ να τις εκτοξεύσω», μονολόγησε μόλις τώρα ο άνδρας των ΜΑΤ, ο οποίος δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο η συγκέντρωση να κυλήσει ειρηνικά.

Το όργανο της τάξης, ήδη φαίνεται να αναζητεί τους πρώτους στόχους του αναμένοντας το σινιάλο των ανωτέρων, ενώ το χέρι του συνεχίζει να χαϊδεύει τη χειροβομβίδα.

«Να ρίξουν κάνα δακρυγόνο επιτέλους να εισπνεύσουμε λίγο χημεία», συμπληρώνει, τη στιγμή ακριβώς που γράφεται αυτή η γραμμή.

Το «Κουλούρι» συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά τον άνδρα των ΜΑΤ και θα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.