Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Χωρίς κανένα λόγο έκανε τατουάζ το χάρτη των φυλακών Κορυδαλλού ο Ηλίας Κασιδιάρης

65110Σε άσχημη κατάσταση είναι τα νεύρα του Ηλία Κασιδιάρη τις τελευταίες ημέρες,  καθώς ο χάρτης των φυλακών Κορυδαλλού που είχε χτυπήσει τατουάζ στο σώμα του αποδείχτηκε εντελώς άχρηστος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής είχε πληροφορηθεί από έμπιστό του αξιωματικό της αστυνομίας πως επρόκειτο να συλληφθεί. Καθώς ήταν σίγουρος πως βάσει της επικινδυνότητας που ένιωθε να τον χαρακτηρίζει θα κριθεί προφυλακιστέος, αποφάσισε να «σκαρώσει» σχέδιο διαφυγής βασισμένο στα πρότυπα της αγαπημένης του σειράς Prison Break.

Έχοντας με αρκετή ευκολία προμηθευτεί τα σχέδια των φυλακών Κορυδαλλού, τα αποτύπωσε ολόκληρα στο σώμα του χρησιμοποιώντας την τεχνική του τατουάζ, τακτική την οποία είχε ακολουθήσει με απόλυτη επιτυχία ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Μάικλ Σκόφιλντ. Ωστόσο, ενώ στην αμερικάνικη σειρά ο χώρος στην πλάτη του πρωταγωνιστή ήταν αρκετός, η περίπλοκη αρχιτεκτονική των φυλακών Κορυδαλλού ανάγκασε τον Ηλία Κασιδιάρη να χρησιμοποιήσει ως καμβά ολόκληρο το σώμα του, μέχρι το λαιμό. Μάλιστα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκε με μεγάλη του στεναχώρια να «πατήσει» και την αγαπημένη του σβάστικα που είχε στον αριστερό του ώμο, στη θέση της οποίας τώρα βρίσκονται οι τουαλέτες της τρίτης πτέρυγας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με πηγές, ο Ηλίας Κασιδιάρης πέρασε ήρεμα τις ώρες πριν τη σύλληψή του, απολαμβάνοντας μέλανα ζωμό και παίζοντας διελκυστίνδα με τους φίλους του. Έπειτα τηλεφώνησε σε φίλο του δημοσιογράφο από το Πρώτο Θέμα προκειμένου να του αποκαλύψει το σχέδιό του και να του ζητήσει να καλύψει δημοσιογραφικά την απόδραση. Τα βράδια στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του κύλησαν με ιδιαίτερη αδημονία, ενώ σε ανύποπτο χρόνο κατάφερε να κλέψει ένα κουτάλι με το οποίο είχε σκοπό να σκάψει τη σήραγγα προς την ελευθερία του.

Ως εκ τούτου, ήταν προς μεγάλη του απογοήτευση όταν οι δικαστές αποφάσισαν πως δεν συνέτρεχε λόγος προφυλάκισής του. Μάρτυρες αναφέρουν πως μόλις ο Κασιδιάρης υποψιάστηκε πως δεν θα κριθεί προφυλακιστέος, άρχισε να απαγγέλλει δυνατά το Mein Kampf στο πρωτότυπο, έκανε ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα στο ανακριτικό γραφείο ενώ έτεινε απειλητικά το κουτάλι του προς τον δικαστή, φωνάζοντας πως έχει σβάστικα στον ώμο του και πως δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι τη θεωρεί αρχαιοελληνικό σύμβολο. Μάλιστα, λέγοντας τα τελευταία λόγια έβγαλε τη μπλούζα του αποκαλύπτοντας άθελά του στους εμβρόντητους παρευρισκόμενους το χάρτη των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δικαστές εξήγησαν στον Ηλία Κασιδιάρη πως ελπίζουν να άφησε χώρο και για τις άλλες φυλακές της χώρας στο σώμα του. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να σχολιάσει την ατυχή επιλογή του, αρκούμενος να δηλώσει πως «το μόνο που έχω να πω σε όσους μας πολεμάνε είναι ότι ευτυχώς υπάρχει το laser».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.