Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Απεριόριστα δωρεάν λεπτά ομιλίας και 5GB δώρο έχει από σήμερα ο πρωθυπουργός

Από την Αρίστη Ιωαννίνων όπου βρίσκεται για ολιγοήμερη απόδραση, ο πρωθυπουργός ενεργοποίησε πριν λίγη ώρα το εορταστικό πακέτο γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που περιλαμβάνει δωρεάν λεπτά ομιλίας για κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής, καθώς και επιπλέον δώρο 5GB data για τις επόμενες 7 ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του, χωρίς να νοιάζεται για το κόστος και τον λογαριασμό που μπορεί να έρθει φουσκωμένος στο τέλος του μήνα. Ως εκ τούτου, για οτιδήποτε προκύψει στο μέτωπο της πανδημίας λόγω της νέας μετάλλαξης Όμικρον που διαδίδεται με εκθετικούς ρυθμούς και στη χώρα μας, ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος για δράση από απόσταση.

«Εδώ στο δυτικό Ζαγόρι έχει καλό σήμα, δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα από το πρωί. Μόνο στο δρόμο για Πάπιγκο κόβεται λίγο στις στροφές αλλά και στο χωριό Βίκος και στο ομώνυμο φαράγγι δεν πιάνει 4G, βγάζει αυτό το E πάνω αριστερά στην οθόνη. Για ό,τι χρειαστεί πάντως καλέστε με άφοβα και αν δεν έχω σήμα θα σας πάρω πίσω, τώρα που έχω χρόνο ομιλίας», ενημέρωσε πριν λίγη ώρα το επιτελείο του, με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα που ενεργοποίησε ο Κ. Μητσοτάκης καλύπτεται από πολιτική ορθής χρήσης που περιορίζουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας σε 1500 ανά ημέρα και τη χρήση δεδομένων σε 10 MB ανά λεπτό. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα όρια αυτά δεν θα προβληματίσουν τον πρωθυπουργό, καθώς δεν αναμένεται να τα ξεπεράσει με τη χρήση που θα κάνει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.