Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

«Σαδιστής ο Γιάννης Στουρνάρας», τονίζει ο Πάνος Καμμένος

1401kammenos7_625___Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά, για ψευδείς υποσχέσεις οι οποίες αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ενώ συμπλήρωσε πως ο πρωθυπουργός δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού.

«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Έλληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», δήλωσε οργισμένος, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Καμμένος δήλωσε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σημειώνοντας ότι «ειδικά στα εθνικά θέματα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές, που δεν αλλάζουν με τίποτα». Πρόσθεσε, όμως, ότι λόγω της επίθεσης που δέχεται η χώρα με τις συνεχείς υποχωρήσεις της εσωτερικής τρόικας, οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν ,ως ξένους κατακτητές, αυτούς που έρχονται και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό.

Τέλος, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως γεννήθηκαν από  την εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «νεοναζί»  την Άνγκελα Μέρκελ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.