Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Αρχικηπουρός Κηφισιάς στη θέση του Αντώνη Νικοπολίδη ο Γιώργος Παπανδρέου

ÔÏÕÑÊÉÁ - Ï Ã. ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ ÓÔÏ ÐÁÑÊÏ ÃÊÅÆÉΣυνταρακτικές ανακατατάξεις λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στον δήμο της Κηφισιάς, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη στην νευραλγική θέση του αρχικηπουρού, ύστερα από προσωπική απόφαση του δημάρχου, Νίκου Χιωτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσωπικοί σύμβουλοι του κυρίου Χιωτάκη έτυχε να παρακολουθήσουν στην τηλεόραση το ιδιαίτερο στυλ με το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε την δενδροφύτευση στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης. Η άρτια τεχνική του και η εντυπωσιακή του απόδοση δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητες κι έτσι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο κύριος Παπανδρέου πέρασε από συνέντευξη για τη θέση του αρχικηπουρού, συναντώντας μάλιστα τον ίδιο το δήμαρχο Κηφισιάς.

Αφού πέρασε με άριστα δοκιμασίες όπως η καλλιέργεια φίκου σε εξωτερικό χώρο και η συντήρηση κάκτου σε χαμηλή θερμοκρασία, ο 61χρονος πολιτικός αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση για τη θέση του αρχικηπουρού, με μοναδικό του αίτημα την απαλλαγή του από εργασίες που περιλαμβάνουν σκάψιμο, αφού καταπονείται η μέση του και ροζιάζουν τα χέρια του, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπυ, που δεν είναι άλλο από το παρκούρ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος μετά από μια πετυχημένη 5ετη θητεία στο δημαρχείο, αποχαιρέτησε φιλικά τους ανθρώπους της Κηφισιάς. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού ξεκίνησε από τη θέση του δενδροκηπουρού στα εξωτερικά συνεργεία του δήμου, ωστόσο χάρη στο σπάνιο ταλέντο του και την σκληρή του δουλειά, γρήγορα πήρε προαγωγή ως υπεύθυνος γλαδιόλας και αρχισυντηρητής παπαρούνας, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε φτάσει στη θέση του αρχικηπουρού. «Φεύγω σαν φίλος», τόνισε λακωνικά στο «Κουλούρι», ο κύριος Νικοπολίδης.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της θέσης του αρχικηπουρού θα λάβει χώρα αύριο το μεσημέρι στο άλσος της Κηφισιάς, ενώ στις πρώτες του ανεπίσημες δηλώσεις ο κύριος Παπανδρέου σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Χιωτάκη για την ευκαιρία που μου προσφέρει.Σηκώνω τα μανίκια για σκληρή δουλειά. Ο κύριος Νικοπολίδης έβαλε τον πήχη ψηλά. Τσουγκράνες και ποτιστήρια υπάρχουν».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.