Αφρικανικά πόνι
Clear sky
34°C
 

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου νέος διοικητής της Ε.Υ.Π.

575199_653069764724208_848865529_nΣε μια σεμνή τελετή το μεσημέρι της Τετάρτης διεξήχθη η ορκωμοσία του νέου διοικητού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Δημήτρη Φραγκιόγλου. Στο μέγαρο της Ε.Υ.Π. στου Ζωγράφου, εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής αλλά και του θεάματος βρέθηκαν για να τιμήσουν την «ετοιμοπόλεμη σαρανταποδαρούσα», όπως χαϊδευτικά αποκαλούσε στο παρελθόν τον νέο διοικητή ο Γιάννης Μπέζος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φραγκιόγλου δέχθηκε προσωπικά τα συγχαρητήρια του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του αρχηγού της αστυνομίας Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου αλλά και του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου Ευάγγελου Τουρνά.  Παράλληλα πλήθος προσωπικοτήτων του θεάματος έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Νίκος Αλεξίου.

Μάχιμος και γεμάτος όρεξη για δουλειά φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος διοικητής. «Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσατε. Από τούδε και στο εξής θα παρακολουθώ στενά κάθε μορφή παρανομίας και διαφθοράς» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ενώ πρόσθεσε «θα σας δείξω γω, θα δείτε τι θα πάθετε» και ξέσπασε σε σαρδόνια γέλια.

Για την ιστορία ο Δημήτρης Φραγκιόγλου προσελήφθη στην Α’ Διεύθυνση της Ε.Υ.Π. στην υπηρεσία «συλλογής πληροφοριών» τον Σεπτέμβρη του 1995 και στη συνέχεια ορκίστηκε Υποδιοικητής του Επιχειρησιακού Τομέα το 2000.

Το «Κουλούρι» με τη σειρά του εύχεται στον κύριο Φραγκιόγλου κάθε επιτυχία στη νέα του σταδιοδρομία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.