Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Ο Ντέιβιντ Λιντς πίσω από τη σκηνοθεσία των διακαναλικών συνεντεύξεων τύπου των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων

Προβάλλονται ήδη, όπως συμβαίνει σε κάθε προεκλογική περίοδο, οι διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, κάτι που επιτάσσει άλλωστε και το Σύνταγμα.

Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές, είναι το γεγονός πως τη σκηνοθεσία των σποτ αυτών έχει αναλάβει ο διάσημος Αμερικανός Ντέιβιντ Λιντς, γνωστός για έργα που χαρακτηρίζονται από το μυστήριο, τη δυστοπία και τον σουρεαλισμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο 77χρονος αυτοπροτάθηκε και ανέλαβε με μεγάλο ενθουσιασμό αυτό το πρότζεκτ, τονίζοντας σχετικά: «Ένιωθα ότι έχω περιέλθει σε ένα τέλμα. Τότε, βλέποντας τις αντίστοιχες προεκλογικές συνεντεύξεις από το 2019, κάτι ένιωσα να ξυπνάει μέσα μου. Μυστήριες φιγούρες, σκοτεινά πλάνα, λόγια που δεν έβγαζαν νόημα, παύσεις, απουσία νοήματος. Το είδα σαν ένα κάλεσμα και ήρθα να το τελειοποιήσω».

Τέλος, ο κ. Λιντς διέψευσε την πληροφορία ότι θα σκηνοθετήσει ένα μελλοντικό ντιμπέιτ, παραδεχόμενος πως ούτε εκείνος θα μπορέσει να το κάνει ενδιαφέρον, ωστόσο επιβεβαίωσε την μελλοντική απόκτηση των δικαιωμάτων των διακαναλικών συνεντεύξεων από το Netflix. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.