Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Δική του παράταξη ιδρύει ο Γιώργος Ανατολάκης

«Βόμβα» στην πολιτική σκηνή της χώρας ετοιμάζεται να ρίξει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ανατολάκης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γενονός πως ο Πρωθυπουργός επέλεξε για τη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς θεωρεί πως ο «Ξανθός» δεν απέδωσε το προσδοκώμενο έργο στην προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο.

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατάει χρόνια,καθώς ο Γιώργος Ανατολάκης δε φαίνεται να έχει συγχωρήσει στον Ιωαννίδη τους δύο χαμένους τελικούς της Ευρωλίγκας το 1994 στο Τελ Αβίβ και το 1995 στην Σαραγόσα, όταν ο «Ξανθός» βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τα πρόσφατα συγχαρητήρια του Γιώργου Ανατολάκη προς τον Ιωαννίδη για την πρωτοβουλία του τελευταίου να αντικαταστήσει τον εθνικό ύμνο με το “Final Countdown” στις αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες μετέχει η χώρα μας (όπως διαβάσατε στο αποκλειστικό άρθρο του «Κουλουριού») φαίνεται πως ήταν απλά μια πράξη αποπροσανατολισμού.

Ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ αισθάνεται ιδιαίτερα θιγμένος από το γενονός πως όχι μόνο δεν επιλέχτηκε ο ίδιος για τη θέση αυτή αλλά στον αντίποδα το χρίσμα πήρε ο «άσπονδος» εχθρός του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιήσει την παραίτηση του από την Νέα Δημοκρατία. Στα άμεσα σχέδια του είναι η ίδρυση μιας νέας φιλελεύθερης παράταξης η οποία θα ονομάζεται «Ανατολή» και στόχο θα έχει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, καθώς άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Ανατολάκη δεν κρύβουν πως στους στόχους του πετυχημένου ποδοσφαιριστή και πλέον πολιτικού βρίσκεται ακόμα και η Πρωθυπουργία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.