Θα βρέξει ακρίδες
Mostly sunny
28°C
 

Σπίτι στην Ελλάδα ψάχνει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, λογαριασμό Airbnb άνοιξε ήδη ο Κ.Μητσοτάκης

newego_large_t_1101_54503790Δυσοίωνο προμηνύεται το πολιτικό μέλλον του Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την συντριβή του Εργατικού Κόμματος στις ολλανδικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του Eurogroup, ζυγίζει ήδη τις επιλογές για το επόμενό του βήμα, με μια μόνιμη μετακόμιση στην Ελλάδα να μοιάζει όλο και πιο πιθανή. Μάλιστα, ο 50χρονος πολιτικός ζήτησε ήδη από τους στενούς του συνεργάτες να ξεκινήσουν την αναζήτηση μόνιμης οικίας στη χώρα μας,  κυρίως μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Airbnb.

Τα παραπάνω νέα ταξίδεψαν ήδη στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό διαθέτοντας 4 σπίτια για ενοικίαση, γράφοντας μάλιστα στην περιγραφή «Ολλανδοί πολιτικοί που πάτωσαν πρόσφατα σε εκλογές αλλά παραμένουν επικεφαλής του Eurogroup θα προτιμηθούν», ενώ ήδη έχει γεμίσει και τα 4 σπίτια με φωτογραφίες του κ. Ντάισελμπλουμ.

Κύκλοι του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές του να δελεάσει τον Ολλανδό πολιτικό, χαρακτηρίζοντας τυχαίο το γεγονός πως όλες οι κατοικίες που είναι διαθέσιμες στο Airbnb στολίστηκαν με τουλίπες και τα ψυγεία γέμισαν με ολλανδικά τυριά.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε απασχολημένος παρακολουθώντας τις προσπάθειες του Άγιαξ για το ολλανδικό πρωτάθλημα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.