Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
10°C
 

«Ούτε τέλεια, ούτε τραγικά» χαρακτήρισαν οι ειδικοί τα επίπεδα ουσιών στο σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov

Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες στο σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov στην Καβάλα, όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός, στην έκτακτη ενημέρωσή του, ωστόσο φαίνεται πως η παράξενη αυτή υπόθεση δεν έχει φτάσει στο τέλος της.

Το «Κουλούρι», επικοινώνησε με ειδικό που βρέθηκε στο σημείο για μέλετες και αφού επεξεργάστηκε τις ουσίες που εντοπίστηκαν στα συντρίμμια, σχολίασε πως τα επίπεδα επικίνδυνων ουσιών δεν είναι ούτε τέλεια, ούτε τραγικά.

Ταυτόχρονα όμως, φαίνεται πως η υπόθεση αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον και μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων και συγκεκριμένα του ΗΒΟ. Στελέχη του δικτύου αναμένονται μάλιστα σήμερα στην περιοχή, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις εξελίξεις, με την προοπτική της δημιουργίας μίας νέας επιτυχίας επιπέδου Chernobyl να μοιάζει προ των πυλών.

«Ψάχναμε χρόνια μια τέτοια ευκαιρία και μόλις διαβάσαμε την είδηση δεν γινόταν να μείνουμε άπραγοι. Μυστηριώδεις ουσίες, σιωπή από την κυβέρνηση και στη συνέχεια καθησυχαστικές ανακοινώσεις. Δεν θα μπορούσαμε να ερχόμαστε σε καλύτερο χρονικό σημείο στην Ελλάδα», σημείωνε εκπρόσωπος του κολοσσού.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.