Αφρικανικά πόνι
Clear sky
36°C
 

Συνεχίζουν να κάνουν απανωτά restart στον server οι τεχνικοί του Ant1+

Μπορεί η διοίκηση του Αnt1 να τα παράτησε τελικά και να μετέφερε τη μετάδοση όλων των αγώνων του Μουντιάλ από το Ant1+ στην ελεύθερη συχνότητα του καναλιού, ωστόσο οι τεχνικοί του ομίλου δεν έχουν σταματήσει μέχρι και σήμερα τις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, το τμήμα IT του καναλιού του Αμαρουσίου συνεχίζει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να κάνει σταθερά restart τον server κάθε 5 λεπτά, προκειμένου τυχόν νέα συμβάντα να αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους και να μην προλάβουν να εξαπλωθούν.

Το ίδιο πράττει με επιτυχία σε βάρδιες από το βράδυ της Τρίτης, με κάποια διαλείμματα για ξεκούραση στα οποία βοηθούν και οι σύντροφοι των τεχνικών και, σε μια περίπτωση αργά τη νύχτα της Τετάρτης, η 5χρονη κόρη ενός νέου μέλους της ομάδας.

«Όλα φαίνονται εντάξει τώρα, νομίζω δεν θα έχουμε άλλο θέμα αρκεί να μην σταματήσουμε τα restart», δήλωσε για το θέμα ο υπεύθυνος του τμήματος, ο οποίος βέβαια παραδέχτηκε ότι την Δευτέρα και την Τρίτη η κατάσταση ήταν διαφορετική. «Ήταν νέος server και δεν είχαμε μάθει ακόμα τα χούγια του. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά προβλήματα, όμως όπως φαίνεται τίποτα που δεν λύνεται με μερικά restart», συμπλήρωσε.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την διοίκηση του Ant1 για κάποιο σχόλιο, ωστόσο τα στελέχη δεν είχαν εικόνα για τον server και δυσκολεύθηκαν να θυμηθούν και ότι υπήρχε τμήμα IT. Ωστόσο, υποσχέθηκαν νέες παροχές προς όσους ατύχησαν και πλήρωσαν τη συνδρομή, μεταξύ των οποίων εορταστικά box set με όλα τα επεισόδια του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και εισιτήρια για την επόμενη παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.