Τζιτζίκια
Mostly clear
28°C
 

Mόλις ένας στους δέκα γυναικολόγους κάνουν έρωτα με ανοιχτά τα μάτια, σύμφωνα με νέα έρευνα

ts_111214_sad_doctor_300x225Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικολόγων παρουσιάζει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Λάγος της Νιγηρίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο έγκυρο περιοδικό Υγείας «Health & Bones». Όπως παρουσιάζουν τα στοιχεία της έρευνας, η συντριπτική πλειονότητα των ιατρών του συγκεκριμένου κλάδου παρουσιάζει ιδιαίτερα ασυνήθιστη συμπεριφορά στον ερωτικό τομέα, η οποία οφείλεται στον κορεσμό που νιώθουν απέναντι στα γυναικεία γεννητικά όργανα.

«Εξετάσαμε τις περιπτώσεις 100 γυναικολόγων αρσενικού φύλου, από διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Όλοι τους είχαν σύντροφο και βρίσκονταν σε σεξουαλικά ενεργή ηλικία. Όταν συγκρίναμε τη συμπεριφορά τους με την αντίστοιχη ανδρών διαφορετικού επαγγέλματος, καταλήξαμε σε πρωτόγνωρα συμπεράσματα», διηγείται ο καθηγητής Σμάλο Μίκαλσον, για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: οι μισοί γυναικολόγοι προτιμούν να αποφύγουν εντελώς τη σεξουαλική επαφή, ενώ από το 50% των επιστημόνων που πείθεται από τη γυναίκα του και ενδίδει, μόλις ο ένας πραγματοποιεί την πράξη με ανοιχτά τα μάτια. Κανείς τους δεν επιδίδεται σε στοματικό έρωτα ενώ αρκετά δημοφιλής είναι η πρακτική του σοδομισμου».

Φαίνεται λοιπόν πως η διαρκής έκθεση των γυναικολόγων στα «ιδιαίτερα μέρη» μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, δημιουργεί μια αίσθηση έντονης αποστροφής προς αυτά. «Σκεφτείτε να δουλεύετε όλη μέρα σε μουσικό εργαστήριο που φτιάχνει κιθάρες. Να περνάτε τις χορδές μια, μια, να κολλάτε τα τάστα, να τις βάφετε. Σας ερωτώ λοιπόν: Όταν πάτε σπίτι σας, θα θέλετε να παίξετε κιθάρα;», αναρωτιέται μιλώντας στο «Κουλούρι» ο έγκριτος Έλληνας γυναικολόγος, Τάσος Παυσανίας.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε και με τη σύζυγο του κυρίου Παυσανία, Αντωνία, η οποία επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα της έρευνας: «Η αλήθεια είναι ότι το κρεβάτι μας δεν ζει και τις μεγαλύτερες δόξες του. Τον περιμένω συχνά με προκλητικά ρούχα, φτιάχνω ατμόσφαιρα, του κάνω μασάζ για να χαλαρώσει, ωστόσο μόλις γδυθώ και αντικρίσει τα επίμαχα σημεία μου, βάζει τα κλάμματα και φεύγει τρέχοντας. Ήθελα κι εγώ επιστήμονα για να χαρεί η μητέρα μου, ορίστε τώρα», περιγράφει απογοητευμένη.

Ήδη, ιδιαίτερα προβληματισμένη η επιστημονική κοινότητα αναζητά  λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ ανακοινώθηκε και η διοργάνωση έκτακτου συνεδρίου γυναικολόγων τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την έκθεση εσωρούχων της Victoria's Secret.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.