Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Υποπαραλλαγή Κράκεν το νέο προφίλ του Γκίκα Μαγιορκίνη στο TikTok

Δυναμική είσοδο στην πλατφόρμα του TikTok για τον επίκουρο καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη, ο οποίος χθες το βράδυ έφτιαξε το νέο του προφίλ με το όνομα Υποπαραλλαγή Κράκεν (@ypoparallagi_kraken).

Φυσικά το όνομα είναι εμπνευσμένο από την υποπαραλλαγή XBB.1.5 της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, η οποία εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες και στη χώρα μας και θεωρείται η πιο μεταδοτική υποπαραλλαγή του SARS-CoV-2 που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Στα πρώτα βίντεο που ανάρτησε αργά χθες τη νύχτα, ο γνωστός λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας κάνει lip sync σε γνωστές επιτυχίες της κορεάτικης ποπ, ενώ στα τρία τελευταία βίντεο που ανέβηκαν μεταξύ 6:15 και 6:45 π.μ. εμφανίζεται να γυμνάζεται με βαράκια και να τρώει ένα θρεπτικό πρωινό με ωμό κρόκο αυγού και ψωμί με μέλι ελάτης Μαινάλου βανίλια.

«Υποπαραλλαγή Κράκεν είναι το μεσαίο μου όνομα, έτσι με φώναζαν οι φίλοι μου στην 5η Δημοτικού» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου επαναλήψεων κάμψεων καρπού με τις παλάμες προς τα πάνω.

Παρά το ύφος των πρώτων βίντεο, θεωρείται βέβαιο πως απώτερος στόχος του κ. Μαγιορκίνη είναι να χρησιμοποιήσει το TikTok ως άλλο ένα βήμα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την COVID-19, κατά συνέπεια μπορούμε να αναμένουμε και σχετικές αναρτήσεις σύντομα.

Το «Κουλούρι» έχει ασφαλώς ακολουθήσει ήδη το @ypoparallagi_kraken και θα ενημερώσει πρώτο για οποιαδήποτε νεότερη ανάρτηση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.