Ιουλιανά
Clear sky
37°C
 

Επικοινωνιακό χάος στην πρωτεύουσα, όλοι οι Αθηναίοι μιλάνε για ένα νέο μπαρ που άνοιξε

Σε Βαβέλ έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες η Αθήνα, αφού όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ασχολούνται και μιλάνε μόνο για ένα θέμα: ένα νέο μπαρ που άνοιξε στο κέντρο.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει όπως αντιλαμβάνεστε μυριάδες προβλήματα, αφού καμία συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, ενώ άπαντες οδηγούνται διαρκώς σε μπερδέματα. Επιβάτες μπαίνουν σε ταξί κι αντί να πουν τον προορισμό τους, μιλάνε μόνο για το μπαρ, με τους ταξιτζήδες επίσης να συζητάνε για αυτό κι έτσι να κάνουν ατέρμονες βόλτες, στις δημόσιες υπηρεσίες αντί να εκτελεστούν οι εργασίες οι πολίτες αναλύουν τις λεπτομέρειες της νέας προσθήκης στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Ακόμη, σερβιτόροι σε άλλα μαγαζιά προτρέπουν τους πελάτες να πάνε στο συγκεκριμένο μπαρ, ενώ δεκάδες χειρουργεία απέτυχαν καθώς οι γιατροί ήταν απασχολημένοι, περιγράφοντας ένα-ένα τα ποτά του καταλόγου.

Ειδικοί ελπίζουν πως η τάση αυτή θα περάσει σύντομα πριν θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα, ενώ όπως μπορείτε να φανταστείτε, σε όποιον εντός λεκανοπεδίου απευθυνθήκαμε, προφανώς δεν μάς μιλούσε για τίποτα άλλο πλην του φρέσκου και ανατρεπτικού μπαρ που σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε κουφάρια περιστεριών.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.