Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Ανεπηρέαστη από τις φήμες η Ελένη Αντωνιάδου, σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Θαλή τον Μιλήσιο

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Αντωνιάδου, μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη Αντωνιάδου, η οποία βραβεύτηκε από την Νίκη Κεραμέως με το βραβείο «Θαλής ο Μιλήσιος» ως ειδική στους τομείς της Αναγεννητικής Ιατρικής και της Βιοαστροναυτικής που διαπρέπει στη NASA, δεν έχει τελικά κάποια ιδιαίτερη σχέση με την διαστημική υπηρεσία.

Οι αποκαλύψεις για την ερευνήτρια δεν σταμάτησαν εκεί, με την ίδια πάντως να μην μοιάζει να επηρεάζεται, όπως έδειξε μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι»: «Τα άθλια τρολ των 0,60 κάνουν και πάλι τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, προσπαθώντας να μειώσουν το έργο μου», τονίζει και συνεχίζει:

«Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα από τον καθένα: θα τους αγνοήσω και θα συνεχίσω το έργο μου. Ήδη, αμέσως μετά την επιστροφή μου από ένα ταξίδι-αστραπή στην Αφροδίτη και τον Ερμή, έχω κανονίσει να βρεθώ με τον ίδιο τον Θαλή τον Μιλήσιο, για να συνεργαστούμε για το καλό της επιστήμης. Ή μήπως είναι κι αυτός απατεώνας, άθλια αριστερά παπαγαλάκια;».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο, ή και όχι, ωστόσο αυτή η πρόταση βολεύει για να μην ολοκληρώνονται απότομα τα άρθρα μας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.