Θα βρέξει ακρίδες
Mostly sunny
31°C
 

Κοινόχρηστες τουαλέτες, η νέα μόδα στα μπουτίκ χοτέλ που έχει συνεπάρει τους επισκέπτες

Μία νέα τάση, που προέρχεται από το εξωτερικό και έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα, έχει αλλάξει τα δεδομένα του εγχώριου τουρισμού, τρελαίνοντας τους επισκέπτες της χώρας και ειδικά της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τη μόδα των κοινόχρηστων τουαλετών στα πεντάστερα μπουτίκ χοτέλ, τα οποία προσφέρουν πανάκριβα και πολυτελή δωμάτια τα οποία όμως δε διαθέτουν προσωπική τουαλέτα. Αντίθετα, διαθέτουν κοινόχρηστες τουαλέτες στους διαδρόμους, προσφέροντας στους πελάτες τη σπάνια αίσθηση του κοινοβίου.

«Είναι άλλη η αίσθηση του να μοιράζεσαι την ίδια λεκάνη με επισκέπτες από όλο τον πλανήτη, δε θα το αντάλλαζα με τίποτα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο, 29χρονος τουρίστας από τη Μάλαγα της Ισπανίας, με την Τζένη, 23χρονη Ελληνίδα ινφλουένσερ να προσθέτει: «Κάνουμε μπάνιο και απ' έξω περιμένουν να πλυθούν κι άλλοι, λες και είμαστε στον στρατό. Πραγματικά, για κάτι τέτοιες περιπέτειες ζούμε».

Ήδη, τα social media έχουν πλημμυρίσει με φωτογραφίες από ανθρώπους που ενεργούνται δίπλα σε αγνώστους, με τις κρατήσεις να έχουν αυξηθεί και τη διαθεσιμότητα δωματίων στα μπουτίκ χοτέλ να είναι στο κόκκινο μέχρι το τέλος του 2023.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.