Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα γίνει ο Ρικ Πιτίνο

Η άνοδος των κρουσμάτων εν μέσω τουριστικής περιόδου αναγκάζει την Πολιτεία να επιστρατεύσει κάθε μέσο προκείμενου να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ρικ Πιτίνο, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, εντάσσεται άμεσα στις τάξεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Ο Αμερικανός προπονητής θα αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείρισης της κρίσης, με έμφαση στα deflections ενάντια στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. «Είμαι συγκλονισμένος για την τιμή που μου έκανε η κυβέρνηση και η επιτροπή», δήλωσε ο Νεοϋορκέζος προπονητής για να συμπληρώσει: «Έχω κάνω ιατρικά συμβούλια με Νομπελίστες της Ιατρικής στην Αμερική, αλλά τέτοιους γιατρούς σαν τον Τάκη τον αναισθησιολόγο από το Λαϊκό δεν έχω ξανασυναντήσει».

Η είδηση έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, αρκετά από τα οποία είναι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας. Μέλος της επιτροπής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του σχολίασε χαρακτηριστικά στο «Κουλούρι»: «Ήταν καιρός να διευρυνθεί η επιτροπή με μέλη εκτός του ακαδημαϊκού χώρου. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Πιτίνο είναι ευρέως γνωστός στο ελληνικό κοινό ως Δάσκαλος».

Λόγω των υποχρεώσεών του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α., ο Αμερικανός κόουτς θα επισκέπτεται τη χώρα μας για τις συνεδριάσεις της επιτροπής κάθε φορά που τα κρούσματα θα ξεπερνούν το ψυχολογικό όριο των 1.000. Ερωτώμενος τέλος για τη συμβολή του στην καταπολέμηση της μετάλλαξης Δέλτα, ο κ.Πιτίνο εξήγησε: «Θα παίξουμε τον ιό φουλ αμυντικά με σκεπτόμενα μέτρα που ταιριάζουν στην ψυχολογία του Έλληνα ασθενή. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.