Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για εμβολιασμό σε κόλεϊ, γερμανικούς ποιμενικούς και γάτες Περσίας

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια σε αρκετές ράτσες σκύλων, γατών και άλλων ζώων συντροφιάς, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Συγκεκριμένα, τη δυνατότητα άμεσης κράτησης ραντεβού για όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, θα έχουν κόλεϊ, γερμανικοί ποιμενικοί, λαμπραντόρ και πουντλ, καθώς και γάτες Περσίας και Βεγγάλης, με τα χάμστερ και τα κουνέλια συντροφιάς να μπορούν επίσης να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες και ράτσες, θα πρέπει να περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας διευκρίνισε πως τα Τζακ Ράσελ θα αποκλειστούν από τη διαδικασία, καθώς αν εμβολιαστούν κινδυνεύουν να μην ξανακοιμηθούν για τουλάχιστον τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση των δύο δόσεων.

Στη συνέχεια της ενημέρωσης, ο Γκίκας Μαγιορκίνης χάιδεψε ζωντανά γατάκια και σκυλάκια τρυφερά στην κοιλίτσα τους, με τους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ Υγείας αρχικά να μειδιάζουν και στη συνέχεια να αφήνουν τον επιστήμονα μόνο του με τα ζωάκια, όπου και βρίσκεται μέχρι και την ώρα που γράφονται ετούτες οι γραμμές.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.