Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
25°C
 

Ξεχωριστά σποτ για γυναίκες με ροζ ζωγραφιές και κούκλες θα δημιουργήσει η Πολιτική Προστασία

Αναστάτωση δημιουργήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, έπειτα από τον σάλο που προξένησε το σποτάκι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο ο Χρήστος Λούλης προειδοποιούσε για τους κινδύνους συνωστισμού των πολιτών σε πλατείες.

Το εν λόγω μήνυμα, αποσύρθηκε πολύ γρήγορα καθώς δέχθηκε κατηγορίες περί σεξιστικού περιεχομένου, με την γραμματεία πάντως να μην το βάζει κάτω, ετοιμάζοντας ήδη νέα σποτ, τα οποία και θα απευθύνονται μόνο σε γυναίκες.

Στα συγκεκριμένα αυτά σποτ, ο συνωστισμός θα οπτικοποιείται με πολλές γυναίκες μαζεμένες στην ουρά ενός ταμείου εμπορικού καταστήματος, ενώ τα μηνύματα αυτά θα περιλαμβάνουν πληθώρα ροζ ζωγραφιών, κουκλών, μακιγιάζ και συνταγών, ώστε να είναι πιο κατανοητά από τις γυναίκες και να μην δημιουργούν παρεξηγήσεις.

«Ίσως κάναμε φάουλ, αλλά το σημαντικό είναι ότι καταλαβαίνουμε από τα λάθη μας. Ας γυρίσουν οι γυναίκες στην κουζίνα τους κι εμείς θα φροντίσουμε να περάσουμε σωστά το μήνυμά μας», σχολίασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ έγραφε το σενάριο ενός ακόμα σποτ παρακολουθώντας ένα επεισόδιο Sex and the City.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.