Τζιτζίκια
Mostly clear
23°C
 

Έγκλημα πάθους στην Κέρκυρα: Νοικοκύρης δολοφόνησε κλέφτη για τα μάτια του Θεού

Πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ μιλούν για ένα άγριο έγκλημα πάθους, αφού ένας νοικοκύρης μαχαίρωσε 17 φορές έναν κλέφτη τον οποίο ζήλευε παράφορα.

Οι δύο κάτοικοι Κέρκυρας είχαν μπλεχτεί σε ένα τρίγωνο αγάπης, με το τρίτο μέρος να μην είναι άλλος από το Θεό, ο οποίος αγαπούσε και τους δύο. Ταυτόχρονα και εξίσου.

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νοικοκύρης, Στέφανος Ιατρόπουλος, εισέβαλε στο σπίτι του εικονιζόμενου κλέφτη, Γιάννη Μαρίνου, αφού τον περίμενε να επιστρέψει από την «τελευταία του δουλειά», την κλοπή 12 κιλών κουμ-κουάτ. Ο άτυχος κλέφτης βρέθηκε μόλις σήμερα το πρωί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πολλές φορές οι δύο είχαν αναστατώσει τη γειτονιά αφού ο κλέφτης συνήθιζε να φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, χωρίς αποτέλεσμα. Ο νοικοκύρης απαντούσε και αυτός με τη σειρά του με φωνές ενώ δεν έλειπαν και οι στιγμές που χειροδικούσε εναντίον του κλέφτη. Κανείς από τους ανθρώπους που γνώριζαν τους δύο αντίζηλους δεν περίμενε πως θα έπαιρναν τέτοια τροπή τα πράγματα.

Ο Θεός, η πέτρα του σκανδάλου, φημολογείται πως διατηρεί σχέσεις αγάπης με τουλάχιστον 2 δις. άνδρες και γυναίκες ανά την υφήλιο. Σύμφωνα με τις αρχές, «θαύμα» αποτελεί το γεγονός πως τα εγκλήματα πάθους δεν ξεπερνούν τα 4-5 παγκοσμίως ανά έτος.

Το «Κουλούρι» από τη μεριά του εύχεται αγάπη χωρίς εγκλήματα για όλους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.